Voor wie

Wie ik help: startende tot gevestigde ondernemers

Ben jij een startende ondernemer, leid je een gevestigd bedrijf met maximaal 100 werknemers of ben jij een gedreven en ambitieuze professional in loondienst? Mijn coaching is specifiek ontworpen voor ondernemers en zakelijk leiders zoals jij, die streven naar groei en succes. Ik ken en begrijp de unieke uitdagingen en kansen van verschillende zakelijke- en levensfases en bied op maat gemaakte ondersteuning om je doelen te bereiken.

Jouw uitdagingen

Van werkdruk tot groei

Werk je lange dagen zonder zichtbare vooruitgang? Worstel je met het vinden van de juiste balans tussen werk en privéleven, of heb je het idee dat de rest van jouw organisatie jou niet meer kan bijbenen? Ik help je de kern van deze uitdagingen aan te pakken, zodat je meer kunt bereiken met gerichte focus, minder stress en meer voldoening.

Bedrijven die hebben gekozen voor groei

Mogelijkheden ontdekken

Nieuwe mogelijkheden en toekomstperspectief

Sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant je op moet? Laat mij je helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en een duidelijk pad naar een succesvolle toekomst uit te stippelen. Samen verkennen we ongebaande paden en ontgrendelen we jouw volledige potentieel.

Beste versie van jezelf

Creëer de beste versie van jezelf en je bedrijf

Mijn coaching richt zich op het verbeteren van je bedrijf én op de verandering van jou als individu. Samen werken we eraan om de beste versie van jezelf te worden, wat niet alleen je zakelijk succes, maar ook je persoonlijke leven ten goede komt.

Verhalen van ondernemers zoals jij

Lees hier wat cliënten over mijn coaching zeggen.

Roger's enthousiaste en inspirerende coaching biedt mij niet alleen rust, maar ook praktische handvatten om doelgericht te werken. Zijn toegankelijke benadering zorgt voor een snelle verbinding, waardoor we effectief samenwerken. Met maatwerk stimuleert hij out-of-the-box denken en opent hij de deur naar nieuwe mogelijkheden, wat van grote meerwaarde is voor mijn professionele ontwikkeling als ondernemer.

Mitchell Lacroix

Eigenaar bij Bureau Lacroix

"Mijn coachtraject met Roger heeft mij vele waardevolle inzichten gegeven, ik ben bewuster geworden van wat er werkelijk speelt door situaties echt aan te kijken. Roger kan ik omschrijven als een zeer deskundige, respectvolle en integere coach. Deze ervaring kan ik iedereen in elke sector aanbevelen. De weg naar succes is immers altijd onder constructie, in dit traject leer je er op een degelijke en succesvolle manier aan te bouwen!"

Ethel Vandebril

Eigenaar | Financieringsspecialist, Hypotheek Architect bvba

"Samen met Roger gekeken naar persoonlijke groei en de handvatten om hieraan te werken om zo een nog betere versie van mijzelf te worden. Scherp, "to the point" en menselijk zijn voor mij de 3 kernwoorden die blijven hangen. Roger is voor mij een prettig persoon om door gecoacht te worden waardoor ik mijzelf snel op het gemak voel en er ruimte ontstaat voor diepgaande gesprekken. Roger kan zijn methodiek aanpassen aan de persoonlijke ambitie en voorkeur wat heel krachtig is. Geen vaste programma's maar maatwerk om de gestelde doelen te bereiken. Ik ervaar deze samenwerking als zeer prettig en waardevol!"

Jeroen Huijskens

Eigenaar | Projectmanager in de digitale zorgomgeving, Healthcare Consultancy Huijskens

"Roger gidste mij vanaf de 1ste kennismaking in mijn ontwikkeling. Na de kennismaking ben ik een betaald traject van 6 maanden 1op1 bussiness coaching bij Roger gestart. Hij valt op door de hoge effectiviteit van zijn coachingsaanpak. Hij beheerst diverse vakken en technieken waardoor het sparren consistent waardevol is. Hij zit op die fijne professionele balans van wél kunnen confronteren, empoweren en uitdagen. Zonder bemoeizucht, zonder je te redden, en zonder over te nemen. Hij geeft 100% en daarom kan ik hem zonder blikken of blozen aanbevelen als coach."

Simon de Graaf

Eigenaar | Teamontwikkelaar en Organisatiecoach, Samen Werkend

"Beste Roger, langs deze weg wil ik je ontzettend graag bedanken voor je professionele en deskundige begeleiding van ons ontwikkelproces. Ik vind het ongelofelijk knap hoe snel jij, binnen een voor jou volstrekt onbekende omgeving, draagvlak voor jouw coaching hebt weten te creëren. Jouw inzichten en interventies waren meer dan waardevol en hebben in korte tijd bijgedragen aan mooie stappen! Jouw ondersteuning binnen het leidingteam was zeer prettig en ‘to the point’ waardoor er in korte tijd een maximale leerervaring is ontstaan. Dank hiervoor en zeker tot ziens!!"

Rik Caumon

Teamchef Brunssum-Landgraaf, Nationale Politie

"Roger is een tijd terug met mij aan de slag gegaan om mij te helpen bij het leiding geven aan een onstabiel team. Dit is wat ik nodig had. Het verbinden met mensen en vertrouwen geven en krijgen. Roger is ontzettend professioneel, kundig en benaderbaar, ook in momenten buiten de 1/1 sessies."

Dani Hoefnagels

Chef de cuisine, Beluga Loves You

"De gesprekken met Roger zijn zeer waardevol. Hij zoekt samen met je naar persoonlijke en zakelijke doelen en laat je buiten je “normale comfortzone” nadenken hoe deze te bereiken zijn."

Twan Janssen

Executive Chef, Flavourz by Servais

"Van september t/m december 2022 heb jij de leiding van het politieteam Venray-Gennep gecoacht. Ik kan niet anders zeggen dan dat je dit op een fijne, inspirerende manier hebt gedaan. Mijn leidingteam, maar ook individuele collegae zijn hier sterker van geworden. Als buitenstaander kwam je in de politiewereld terecht met de daarbij horende cultuur. Binnen de kortste tijd had je inzicht in onze bedrijfsvoering en bewoog je mee met “de waan van de dag”. Je bent een kundige coach, scherp op de inhoud en warm in de relatie. Je hebt ruim voldaan aan mijn verwachtingen en daar ben ik je dankbaar voor. Ik hoop in de toekomst nog eens een beroep op je te kunnen doen."

Jan de Rooij

Teamchef Venray-Gennep, Nationale Politie

"Ik heb met Roger iets minder dan een jaar samengewerkt bij Renewi. Hij begeleidde als coach de team dynamiek in tijden van sterke verandering in Renewi’s way of working. Gedurende deze tijd heb ik vastgesteld hoe hij collega’s enabled naar trekkers van verandering. Door zijn positiviteit en zijn draagvlak wist hij hevige weerstand om te buigen, en ik zag het team groeien in maturiteit in de nieuwe manier van werken. Hij creëerde leermomenten in het team vanuit zijn sterke perceptie en gerichte vragen. Roger is een geweldige, goedlachse persoon. Ik heb als team lead kunnen genieten van iemand die mij sterker heeft gemaakt als coach."

Nico Vanderkelen

IT Team Lead, Renewi Belgium

"Roger successfully guided and trained a group of international MBA students in a power session to build high performing teams. Stimulating reflection, providing actionable, managerial insights based on latest insights from literature and his rich personal managerial experience, and stimulating the group to translate the insights into action, made this a highly valued encounter with lasting impact. Chapeau!"

Sabine Janssen

Head of Service Science Factory, UMIO | Maastricht University

"Roger heeft tijdens een teamcoachtraject bij ons in een korte tijd een stevige basis gecreëerd, gebaseerd op vertrouwen, waarbij de teamleden zijn ingezet op hun talenten en kwaliteiten. We hebben daarbij een grote stap gezet van samen werken, naar samenwerken. Roger weet de vinger snel op de pijnpunten te leggen en hij beweegt het team om hiermee aan de slag te gaan. Ook de tips en tricks die hij mij meegaf zijn direct toepasbaar en uitermate geschikt om het team in beweging te houden. Roger, bedankt voor de fijne samenwerking!"

Thanee Aldenhoven

Teammanager, Loyalis

Door de coaching van Roger zijn mijn dromen en doelen omgezet in een concreet actieplan. Niet alleen werken IN mijn bedrijf, maar ook AAN mijn bedrijf. Bedankt voor je enorme dosis enthousiasme, empatisch vermogen en kundigheid!

Denise Richelle

Eigenaar, Heerlijk Huis

Casussen

Inzichten en groei

Ontdek door deze voorbeeldcasussen hoe verschillende ondernemers hun unieke uitdagingen hebben omgezet in groei en ontwikkeling. Van het verfijnen van leiderschap in de horeca tot het maken van een groeisprong in financiering en innovatie in coaching, deze verhalen illustreren de veelzijdige paden naar vooruitgang en persoonlijke transformatie.

Horecaondernemer
01

Van druk naar leiderschap

Uitdaging

De eigenaar van een bloeiend horecabedrijf met 60 medewerkers zat diep in de dagelijkse operaties, waardoor er weinig tijd overbleef om strategisch aan de groei te werken en voor het gezinsleven. De wens voor verandering was er, maar het pad was onduidelijk.

Aanpak

Door intensieve 1-op-1 coaching is de ondernemer gaan inzien welke patronen en overtuigingen belemmerend werkten. Er is een focus gelegd op kernacties die de grootste impact hebben. Ook is er een sterk managementteam samengesteld om de dagelijkse operaties efficiënter te laten verlopen.

Resultaat

In korte tijd is er meer ruimte gekomen voor het gezin, wat de thuissituatie aanzienlijk heeft verbeterd. De financiële resultaten van het bedrijf verbeterden door belangrijke beslissingen op het gebied van kostenbeheersing. Medewerkerstevredenheid steeg dankzij meer verantwoordelijkheid, effectievere communicatie, en duidelijkere afspraken. Dit alles leidde tot minder misverstanden en een helderdere bedrijfsvoering.

Ondernemer in financieringen
02

Groeisprong in financiering

Uitdaging

Een ondernemer met een klein team in de financieringssector stond voor de uitdaging om te groeien en een groter marktgebied aan te boren. Ondanks de ambitie, botste hij tegen persoonlijke en operationele grenzen aan.

Aanpak

Intensieve 1-op-1 coaching hielp de ondernemer om zijn effectiviteit drastisch te verhogen en zijn managementvaardigheden te versterken. Door zelfreflectie en strategische begeleiding leerde hij zijn belemmerende patronen te herkennen en aan te pakken.

Resultaat

De ondernemer realiseerde een significante transformatie door proactief te creëren in plaats van te reageren op omstandigheden. Zijn communicatie werd krachtiger en doelgerichter. Hij nam afscheid van zakelijke relaties en teamleden die niet meer bijdroegen aan de groei en bouwde een sterk netwerk op met waardevolle businesspartners. Het potentieel van het bestaande personeel werd beter benut. Dit alles resulteerde in een omzetstijging van 150% in het eerste jaar.

Startende ondernemer en coach
03

Innovatie in coaching

Uitdaging

Een beginnende ondernemer en teamcoach met diepgaande expertise en kennis had moeite met het leggen van een solide basis voor haar bedrijf en zich te onderscheiden in de markt. De overstap van actief zoeken naar klanten naar het gevonden worden was een belangrijke uitdaging.

Aanpak

Gedetailleerde 1-op-1 coaching hielp de ondernemer om haar doelen duidelijk te definiëren en de belangrijkste acties vast te stellen om deze te bereiken. Samen brachten ze belemmerende patronen in kaart en transformeerden deze naar effectieve strategieën en werkwijzen.

Resultaat

De ondernemer ontwikkelde een sterk bewustzijn van haar unieke kwaliteiten en leerde deze effectief te communiceren. Ze vond een acquisitiestrategie die aansloot bij haar stijl en begon opdrachten aan te trekken. Haar aanpak zorgde voor een verhoogde impact bij klanten, wat leidde tot meer tevredenheid en een groeiend aantal ambassadeurs voor haar werk. Haar omzet verdubbelde ten opzichte van de oorspronkelijke prognose in het eerste jaar.

Ontdek jouw potentieel: begin vandaag

Ben je klaar om de volgende stap in jouw ondernemersreis te zetten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen verkennen we jouw doelen, uitdagingen en dromen, en hoe we die kunnen omzetten in tastbare resultaten.

Blog

Inzichten en inspiratie

Verken mijn recente blogs en gebruik de inzichten en tools om effectiever en succesvoller te worden.

Is het echt waar?

Dit is een vraag die ik mezelf en cliënten dagelijks stel.

Doe de dingen die je niet wilt doen en je lost je problemen op

Doe de dingen die je niet wilt doen (en eigenlijk zou moeten doen) en je lost je problemen op. Deze recente uitspraak van Dusan Djukich tijdens een wekelijkse groepscoaching sessie blijft hangen.

Fall forward

Dit is de titel van het inspirerende motivatiefilmpje van Denzel Washington dat sterrenkok en rasondernemer Servais Tielman afgelopen week tijdens de teamdag van Beluga Loves You liet zien aan zijn team.

Zet vandaag de eerste stap

Jouw toekomst wordt nu door jou gecreëerd. Laten we samen aan jouw succesverhaal beginnen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een krachtig leven en een bloeiend bedrijf.