Roger Hardy

Ontmoet Roger Hardy: jouw gids naar groei

Ik ben Roger Hardy en met 20 jaar ervaring als zakelijk leider en coach en een diepe passie voor het coachen van ondernemers en gedreven professionals, ben ik toegewijd aan jouw persoonlijke en zakelijke succes. Mijn unieke aanpak is geworteld in het begrijpen van jouw specifieke uitdagingen en het samen ontwikkelen van effectieve oplossingen.

Samen overwinnen we jouw uitdagingen

Of je nu worstelt met het balanceren van werk en privéleven, het groeien van je bedrijf, of het opbouwen van een sterk team, mijn expertise is er om jou door deze uitdagingen te loodsen en echte, meetbare vooruitgang te boeken.

Aanvoelen én op tafel krijgen wat mensen nodig hebben om te kunnen excelleren. Dat is waar ik goed in ben. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen én te confronteren komen mensen in beweging.

Ik heb 20 jaar ervaring in het leiden en begeleiden van transformatietrajecten en het coachen van ondernemers, zakelijk leiders en hun teams in snel veranderende omgevingen. Dit heb ik gedaan bij zowel grote corporate organisaties (ING en Renewi), overheid (Politie) als tientallen MKB-bedrijven.

Mijn praktijkervaring combineer ik met een rugzak vol aan leiderschaps-, management- en coachopleidingen bij o.a. Nyenrode Business Universiteit, Tias School for Business and Society, Lean Six Sigma Group, School voor Coaching en Straight-Line Leadership.

Om de beste versie van mezelf te kunnen zijn én blijven, word ik wekelijks gecoacht door een zwaargewicht in de wereld van coaching.

Waarom doe ik
wat ik doe?

Een leven leiden zonder terughoudendheid, waarbij je eigenaarschap en regie pakt. Waarbij je je eigen gedroomde leven regisseert. Waarbij je de veroorzaker bent en niet het gevolg. Waarmee je niet alleen een positieve impact maakt op je eigen leven, maar ook op alle mensen om je heen.

Een leven leiden dat ertoe doet. Dat de moeite waard is. Alles eruit halen wat er in zit. We zijn hier tenslotte maar even. Dat is waar ik elke dag voor op sta. Om zoveel mogelijk mensen dit leven te laten leiden.

Zet vandaag de eerste stap

Jouw toekomst wordt nu door jou gecreëerd. Laten we samen aan jouw succesverhaal beginnen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een krachtig leven en een bloeiend bedrijf.