Wat ik doe

Wat je kunt verwachten van mijn coaching

In mijn coachingtrajecten draait alles om transformatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik bied je de tools, inzichten en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Van het versterken van leiderschapskwaliteiten tot het verbeteren van bedrijfsprocessen, ik sta aan je zijde.

Werkwijze en methodiek

Hoe ik te werk ga: methodiek en stijl

Mijn coaching is gebaseerd op bewezen methodieken en een persoonlijke benadering. Ik koppel jarenlange praktijkervaring als zakelijk leider en coach aan theoretische kennis van diverse gerenommeerde business schools en coachopleidingen.

Ik geloof in actiegericht werken, open en directe communicatie en het stellen van kristalheldere en uitdagende doelen.

Samen werken we aan het doorbreken van belemmerende patronen en het ontwikkelen van een krachtige mindset. Wat troebel is maken we helder en wat onzichtbaar was wordt zichtbaar. Ik sta aan je zijde om jou te helpen om jouw persoonlijke en zakelijke potentieel te realiseren.

Exclusieve 1-op-1 coaching afgestemd op jouw behoeften

Bij mijn coaching staat jouw unieke pad centraal. Elk traject dat ik aanbied is op maat gemaakt en volledig gericht op op jouw persoonlijke en zakelijke groei.

Ik sta gedurende het gehele traject aan je zijde. Tijdens de wekelijkse sessies én daarbuiten. Je persoonlijke en zakelijke doelen worden glashelder. Je ontdekt wat er nu nog ontbreekt en wat jou tot nu heeft tegengehouden. En je weet exact wat je te doen staat en wie je moet zijn om nu wél je doelen te realiseren en jouw gedroomde toekomst vorm te geven.

Traject opties

Jouw traject: kies jouw pad

Ik bied verschillende trajecten aan, van kortlopende intensieve sessies tot langdurige begeleiding

Kwartaaltraject

Ideaal voor snelle groei en verandering.

Halfjaartraject

Een diepgaand traject voor duurzame ontwikkeling.

Jaartraject

Voor een volledige transformatie op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Bedrijven die hebben gekozen voor groei

Casussen

Inzichten en groei

Ontdek door deze voorbeeldcasussen hoe verschillende ondernemers hun unieke uitdagingen hebben omgezet in groei en ontwikkeling. Van het verfijnen van leiderschap in de horeca tot het maken van een groeisprong in financiering en innovatie in coaching, deze verhalen illustreren de veelzijdige paden naar vooruitgang en persoonlijke transformatie.

Horecaondernemer
01

Van druk naar leiderschap

Uitdaging

De eigenaar van een bloeiend horecabedrijf met 60 medewerkers zat diep in de dagelijkse operaties, waardoor er weinig tijd overbleef om strategisch aan de groei te werken en voor het gezinsleven. De wens voor verandering was er, maar het pad was onduidelijk.

Aanpak

Door intensieve 1-op-1 coaching is de ondernemer gaan inzien welke patronen en overtuigingen belemmerend werkten. Er is een focus gelegd op kernacties die de grootste impact hebben. Ook is er een sterk managementteam samengesteld om de dagelijkse operaties efficiënter te laten verlopen.

Resultaat

In korte tijd is er meer ruimte gekomen voor het gezin, wat de thuissituatie aanzienlijk heeft verbeterd. De financiële resultaten van het bedrijf verbeterden door belangrijke beslissingen op het gebied van kostenbeheersing. Medewerkerstevredenheid steeg dankzij meer verantwoordelijkheid, effectievere communicatie, en duidelijkere afspraken. Dit alles leidde tot minder misverstanden en een helderdere bedrijfsvoering.

Ondernemer in financieringen
02

Groeisprong in financiering

Uitdaging

Een ondernemer met een klein team in de financieringssector stond voor de uitdaging om te groeien en een groter marktgebied aan te boren. Ondanks de ambitie, botste hij tegen persoonlijke en operationele grenzen aan.

Aanpak

Intensieve 1-op-1 coaching hielp de ondernemer om zijn effectiviteit drastisch te verhogen en zijn managementvaardigheden te versterken. Door zelfreflectie en strategische begeleiding leerde hij zijn belemmerende patronen te herkennen en aan te pakken.

Resultaat

De ondernemer realiseerde een significante transformatie door proactief te creëren in plaats van te reageren op omstandigheden. Zijn communicatie werd krachtiger en doelgerichter. Hij nam afscheid van zakelijke relaties en teamleden die niet meer bijdroegen aan de groei en bouwde een sterk netwerk op met waardevolle businesspartners. Het potentieel van het bestaande personeel werd beter benut. Dit alles resulteerde in een omzetstijging van 150% in het eerste jaar.

Startende ondernemer en coach
03

Innovatie in coaching

Uitdaging

Een beginnende ondernemer en teamcoach met diepgaande expertise en kennis had moeite met het leggen van een solide basis voor haar bedrijf en zich te onderscheiden in de markt. De overstap van actief zoeken naar klanten naar het gevonden worden was een belangrijke uitdaging.

Aanpak

Gedetailleerde 1-op-1 coaching hielp de ondernemer om haar doelen duidelijk te definiëren en de belangrijkste acties vast te stellen om deze te bereiken. Samen brachten ze belemmerende patronen in kaart en transformeerden deze naar effectieve strategieën en werkwijzen.

Resultaat

De ondernemer ontwikkelde een sterk bewustzijn van haar unieke kwaliteiten en leerde deze effectief te communiceren. Ze vond een acquisitiestrategie die aansloot bij haar stijl en begon opdrachten aan te trekken. Haar aanpak zorgde voor een verhoogde impact bij klanten, wat leidde tot meer tevredenheid en een groeiend aantal ambassadeurs voor haar werk. Haar omzet verdubbelde ten opzichte van de oorspronkelijke prognose in het eerste jaar.

Laten we samen creëren

Jouw toekomst wordt nu door jou gecreëerd. Laten we samen aan jouw succesverhaal beginnen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een krachtig leven en een bloeiend bedrijf.