Fall forward

Door
Roger Hardy
24.10.2024
5 min leestijd
Deel dit bericht
Fall forward

Fall forward

Dit is de titel van het inspirerende motivatiefilmpje van Denzel Washington dat sterrenkok en rasondernemer Servais Tielman afgelopen week tijdens de teamdag van Beluga Loves You liet zien aan zijn team.

Een speech van 10 minuten vol met levenslessen om een krachtig en succesvol leven te leiden wat bijzonder de moeite waard is. Uiteraard werkt dit alleen voor je als je de lessen daadwerkelijk 'pakt' en implementeert.

"If you don't fail, you're not even trying"

"To get something you never had, you have to do something you never did"

"Never hold back""Dreams without goals are just dreams"

"Every failed experiment is one step closer to success"

Fall forward: Dit betekent kansen pakken en 'all in' gaan voor je doelen, zonder terughoudendheid. Het betekent dat zelfs als we falen in het bereiken van onze doelen, we leren van het falen. En als je dan weer opstaat, je sterker bent dan je ooit bent geweest.

Het is deze mindset waarmee Servais elke dag, samen met zijn gepassioneerde en ambitieuze team, grenzen verlegt en weer nieuwe doelen stelt. Het huidige plafond, wordt de toekomstige bodem. Van 1 naar 2 Michelin sterren. Dat is het ultieme doel. En het is niet de vraag óf dat gaat lukken, maar wanneer. En ik ben trots, dankbaar en vooral fully committed om als coach Servais en zijn team te helpen bij het realiseren van deze droom.

Check het filmpje☝ Ben jij een gedreven en ambitieuze ondernemer die ook continu bezig is met nieuwe doelen stellen en grenzen verleggen? En loop je nu regelmatig tegen je eigen grenzen of de grenzen van je team aan? Neem dan contact met mij op of stuur mij een connectieverzoek. Ik kijk graag met je mee waar we het tot nu toe onmogelijke, mogelijk kunnen maken. Alleen kom je ver, samen kom je verder.

Share this post

Bedrijven die hebben gekozen voor groei

Laten we samen creëren

Jouw toekomst wordt nu door jou gecreëerd. Laten we samen aan jouw succesverhaal beginnen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een krachtig leven en een bloeiend bedrijf.