Is het echt waar?

Door
Roger Hardy
13.1.2024
5 min leestijd
Deel dit bericht
Is het echt waar?
Is het echt waar?

Dit is een vraag die ik mezelf en cliënten dagelijks stel.

Waarom?

Omdat door deze vraag te stellen en hier écht op een dieper niveau bij jezelf naar te kijken, ontzettend veel ruimte ontstaat.Ruimte om los te komen van belemmerende en negatieve gedachten, ruimte om tot gerichte actie over te gaan, ruimte om te groeien en ruimte om gelukkiger te worden.

Hoe zit dat dan?

We bekijken de wereld allemaal door onze eigen bril. En hoe we dingen zien komt grotendeels door onze eigen ervaringen, gedachten en de emoties die we ergens bij voelen.

Neem nu eigen content plaatsen op Linkedin.

Als (startende) ondernemer een geweldige en aantoonbaar bewezen manier om je expertise te laten zien, je netwerk te vergroten en uiteindelijk ook business te genereren.Toch hoor ik veel mensen die ik hierover spreek zeggen: "dat kan ik niet of dat durf ik niet."

Als je hier goed naar kijkt zijn het waarschijnlijk belemmerende en negatieve gedachten die je dit laten zeggen. Gedachten zoals: “Is mijn content wel waardevol?” “Wat zullen ze wel niet van mij denken?” “Wie zit hier op te wachten?”

Zodra je gaat zien dat het je gedachten zijn die je een uitspraak laten doen zoals: “ik kan dat niet of ik wil dat niet”, kom je bij de feiten. Feit: voor de meeste ondernemers is het zeer waardevol om structureel eigen content te plaatsen op Linkedin.

Je hebt nu gezien dat het de gedachten en de daarop geplakte emoties waren waardoor je nóg niet in actie kwam.

  • Bewustwording is de basis voor gerichte actie.
  • Actie is een randvoorwaarde voor groei.
  • Groei is een kern ingrediënt voor een gelukkiger leven.

Waar moet jij je de vraag stellen: “Is het echt waar?”

Share this post

Bedrijven die hebben gekozen voor groei

Laten we samen creëren

Jouw toekomst wordt nu door jou gecreëerd. Laten we samen aan jouw succesverhaal beginnen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een krachtig leven en een bloeiend bedrijf.